>> >>

Petrik Adrien az Asszony és háza (2005), A másik kert (2009), A hideg szóda élvezete (2013) című könyveivel vált ismertté. 

A Fekete Sas Kiadónál megjelent, új műfajt teremtő (emailregény!) új könyve egy szerelem története, egy kapcsolaté, mely (házas emberekről lévén szó) a hétköznapi erkölcsök szerint illegális, és amely intellektuális csábítás útján szövődik. 

Adrien negyedik könyve kicsit más, mint az eddigiek, igazi regény, fikció és irodalom, egy hiteles – nem utolsó sorban remekül író – személyiség története arról, hogyan éljük meg (vagy rejtjük el) érzéseinket, mennyire tudunk, merünk őszinték lenni magunkkal. Ösztönös könyv, mint Adrien minden írása, bátor is, természetes, és magával ragadó. Egy kompromisszum nélküli, magát minden körülmények között vállaló, érzékeny és erős asszony újabb vállalkozása. Azt szokták mondani, egy könyv akkor igazán jó, ha éppen olyan, mint aki írta, ha írója benne van minden porcikájával. Hát, ez éppen ilyen könyv – talán ezért is varázsol el ennyire. Varázsa van. Adrien most új területen kalandozik, mindnyájunk örömére. Sóvárogni fogjuk az ötödiket...” Sediánszky NóraTekintse meg az alábbi videót, mely könyvbemutatónkon készült:

SKU SKU16446
Szerző Petrik Adrien
Alcím Tudok és tudhatok repülni
Kiadó Fekete Sas Kiadó
Megjelenés éve 2017
Nyelv magyar
Formátum A5, Kartonált, ragasztókötött, 392 oldal
ISBN ISBN 978-615-5568-38-1
 
Ár: 3.800,00 Ft (12,67)
Mennyiség

Ajánlja ismerősének

: *
: *
: *
Írja be a képen megjelent karaktereket:


 

Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény
Erről a kiadványról még senki sem írt véleményt
Írja meg véleményét
: *
Értékelés: *
: *
A vélemény maximum 2000 karakter lehet
Írja be a képen megjelent karaktereket: