KEDVEZMÉNYÖZÖN

Kedves Olvasóink!

Az elkövetkező hetek, hónapok mindannyiunk számára a kényszerű bezárkózás időszaka lesz. A helyzet új típusú feladatokkal tesz próbára bennünket, de emellett több lehetőségünk is lesz – elsősorban olyan tevékenységekre, amelyekre eddig nem volt elég időnk. Az egyik ilyen – melynek lélekerősítő szerepe sem lebecsülendő – az olvasás. A Fekete Sas Kiadó egy nagyobb akcióval szeretne segíteni és megköszönni Olvasói eddigi bizalmát. Az üzletek (és velük együtt a könyvesboltok) korlátozott nyitva tartása után a könyvvásárlás lehetősége az online rendelésre tevődik át.

Részletek a kedvezményekről a folytatásban olvashatóak:

Az eddig is érvényben lévő 25%-on túl
5000 forint alatti rendelés esetén plusz 15%
(kuponkód: extrasas15)

5 000–10 000 Ft közötti rendelés esetén plusz 20%
(kuponkód: extrasas20)

10 000 Ft fölötti rendelés esetén plusz 25%
(kuponkód: extrasas25)
kedvezményt biztosít a vásárlás végösszegéből.

 

Kiadónkban újra elérhető az online rendelések átvétele hetente egyszer csütörtökönként 10:00-16:00 óra között!

Az elmúlt egy hónap alatt nekünk is volt időnk alkalmazkodni, új, ideiglenes rendszert felépíteni, így beálltunk a heti egy csomagfeladós napra, mely minden hét csütörtökjére esett. A Foxpost segítségével juttatjuk el Önökhöz, házhoz vagy csomagautomatába szállítással.

A vásárlással Ön nem csupán tartalmasabbá teheti otthon töltött idejét, de hozzájárulhat az idén 30 éves Fekete Sas Kiadó fennmaradásához ebben a nehéz gazdasági helyzetben. Tartsunk ki, fogjunk össze, segítsünk egymásnak! Reméljük, hamarosan újra találkozhatunk!