CIKK: Jeszenszky Géza – Az elveszett presztízs

A kolozsvári Korunk című folyóirat márciusi számában, Fodor János történész tollából egy remek ajánló, műelemző publikáció jelent meg Jeszenszky Géza: Az elveszett presztízs. Magyarország megítélésének megváltozása Nagy-Britanniában (1894-1918) című kötetéről.
 • SZABADSÁG
  Kedves Olvasóink, Kedves Vásárlóink! Elég sűrű nyarat zártunk, egy még sűrűbb szeptemberrel, és még nincs vége, lesz még könyvbemutató a hónapban (jövőhéten, lásd az előző Facebook posztban). Azonban ideje beiktatnunk egy kis szünidőt végre, ha újult lendülettel akarunk nekiállni az év hátralévő eseményeinek, már pedig mi úgy akarunk. Ezért most péntektől egészen jövőhéten szabadságon leszünk, […]
 • 📖 ÚJ MEGJELENÉS / ELŐRENDELÉST
  Tomaji Attila harmadik Kiadónk gondozásában megjelenő Folyóhang című verses kötete már előrendelhető kiadónknál 25% kedvezménnyel.
 • ÚJDONSÁG: Papp Ákos – Önéletbaj
  Megjelent a Fekete Sas Kiadó gondozásában Papp Ákos első, verseket és prózákat tartalmazó, a szerző saját fotóival gazdagított kötete, Önéletbaj címmel.
 • ⭐️EXKLUZÍV DÍNER TAMÁS ÉS FODOR ÁKOS KÖTET
  Díner Tamás fotóművész és Fodor Ákos költő BESZÉDES KÉP – KÉPES BESZÉD című kötet egy exkluzív, számozott, aláírt kiadvány lesz, mely korlátozott példányszámú, és ebből kifolyólag kereskedelmi forgalomba nem kerülő mű lesz. Részletekért kattintson a tovább gombra