CIKK: Jeszenszky Géza – Az elveszett presztízs

A kolozsvári Korunk című folyóirat márciusi számában, Fodor János történész tollából egy remek ajánló, műelemző publikáció jelent meg Jeszenszky Géza: Az elveszett presztízs. Magyarország megítélésének megváltozása Nagy-Britanniában (1894-1918) című kötetéről.
 • Utak határon túlra AKCIÓ
  Kihagyhatatlan akció az Utak határon túlra csomagunkra.
 • Nyári nyitvatartás
  Kedves Olvasóink! A nyár folyamán az alábbi napokon szabadságok miatt biztosan zárva leszünk: Július 21-22. Július 28-29. Augusztus 4-5. Ezen napokon irodánk zárva lesz személyes átvételre és személyes vásárlásra nem lesz lehetőség.
 • KÖNYVHÉT 2022
  Minden, amit a 93. Ünnepi Könyvhetünkről tudni lehet. Idén a szokásoknak megfelelően ismét júniusban kerül megrendezésre az Ünnepi Könyvhét a Vörösmarty téren, a Vigadó téren és a Duna-korzón. Kiadónk a tavalyihoz hasonlóan a Gerbeaud Kávéház előtt, az 50-es pavilonban lesz a Vörösmarty téren. Facebookos frissülő könyvheti eseményünk: https://fb.me/e/3hHh6y96C Amikkel készülünk: A helyszínen:• sok új és […]
 • KUPONOS KEDVEZMÉNY EGÉSZ MÁRCIUSBAN
  Egész márciusban extra 15% kedvezménnyel vásárolhat könyveket a weboldalunkon. Kuponkód: TAVASZ15 A kupon nem érvényes előrendelésekre, vendégkönyvekre és ritkaságokra.