Karácsony a Fekete Sas Kiadóval

Végre eljött a várva várt december 1-je, mi pedig ünnepi hangulattól túlfűtve, rengeteg hírrel és izgalmakkal jelentkezünk mától egészen karácsonyig.

Kuponok, villámakciók és nyereményjáték, jöjjenek a részletek:

KUPON

Ezúttal egy extra 20%-os kupont hoztunk, ami a kosár végösszegéből kerül levonásra.December 1-24-e éjfélig lesz használható, valamint együtt is felhasználható plakát akciónkban megszerezhető 10%-os kuponnal (részletek: https://www.facebook.com/feketesaskiado/posts/5018624174829235).

(A kupon nem érvényes az aktuális villámakciós könyvre.)

Használják a KARACSONY20 kuponkódot a kosárban.

DECEMBERI VILLÁMAKCIÓK

December 1-18-ig hétköznaponként villámakciók lesznek a weboldalon, amikor is 1-1 könyvet 25% helyett 35% kedvezménnyel vásárolhatnak meg 24 óráig reggel 10 órától másnap reggel 10-ig.

A könyvek kiadónk széles választékából lesznek kiválasztva véletlenszerűen. (A karácsonyi kupon nem, de a plakát kupon felhasználható lesz a villámakcióban lévő könyvekkel. A plakát kuponról bővebben: https://www.facebook.com/feketesaskiado/posts/5018624174829235)

Az aktuális villámakcióban szereplő könyvet minden reggel facebook és instagram oldalunkon is közzétesszük.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Nyerjék meg az önök által választott Fekete Sas könyvet karácsonyra. Legyen az régi vagy új, nézzenek körül weboldalunkon, és válasszák ki melyiket olvasnák el szívesen. https://feketesas.hu/

A játék menete: írjak meg EZ A FACEBOOK POSZT ALÁ KOMMENTBE, hogy melyik könyvünket szeretnék leginkább megnyerni maguknak, esetleg valamelyik szerettüknek ajándékba. Egy ember, egy könyvet választhat.

Részvételi feltételek:
– mindenképp kövessék/lájkolják Kiadónk facebook oldalát,
– lájkolják ezt a posztot,
– rendelkezzenek magyarországi lakcímmel postázás esetén (ezt csak sorsolás után a nyertesektől privát üzenetben fogjuk elkérni csak postázás esetén, kérjük ne írják meg címüket a kommentek között),
– és természetesen írjanak kommentet a kiválasztott könyvről.

Nem a részvétel feltétele, de nagyon örülünk, ha megosztják a posztot, hát ha ismerőseik is szívesen játszanának, valamint ne felejtsék el bekövetni kiadónk instagram oldalát.
https://www.instagram.com/feketesaskiado/

A játék időtartama: december 1-13-a éjfélig.

Sorsolás: 14-én lesz, hogy ha postázni kell, akkor is megérkezzen még karácsonyig, így mi is az önök fája alá tehetünk egy meglepetést. 2 nyertest fogunk kisorsolni a kommentelők közül.

Kövessen minket Facebookon és Instagramon is.