Nehrer György

38 pillanat


„Ez a kis könyv, amit a kezében tart, az ötvenes évektől végig vezeti Önt egy olyan úton, amelyet magam is koptattam. A történeteknek részben szereplője, részben mesélője vagyok.

Harmincnyolc rövidke írást tartalmaz ez a pár oldal. Karcolatokat és novellákat, melyekben az adott kor néhány pillanatát igyekszem megmutatni.
Természetesen szubjektív módon, ahogy én láttam s éltem meg. A pillanatot rögzítettem sajátságos módon, most nem fotópapírra, hanem könyvlapokra.

A kenyérkereső szakmám az írástól nagyon távol állt. Házakat és utakat építettem negyvenkét évig. Szerettem azt is. Szerintem az a lényeg, hogy bármit is csinál az ember, azt mindig örömmel tegye, mert azzal másoknak is örömöt szerezhet. Sok emberrel találkoztam és beszéltem a munkám kapcsán, ez sokat segített az írói tevékenységemben is. Abban mindenekelőtt, hogy a valóságtól ne szakadjak el.

Igyekeznem kell, mert elmúltam hatvannégy éves. A legjobbakat remélve is kevesebb munkabíró évem van hátra, mint amit eddig kaptam az élettől.”


Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 2100 forint

25% kedvezmény

2 325 Ft

Adatlap
Szerző: Nehrer György
Cím: 38 pillanat
Kiadó: Fekete Sas Kiadó
Megjelenés éve: 2017
Formátum: A5
Oldalszám: 220
Kötészet: Kartonált, ragasztott
ISBN: 978-615-5568-43-5