Erdélyi Lili Ada

A nap kapuja

lélekregény

Benvenuta egyedül vág neki az – álom vezérelte – ide­genbe vezető útnak, mialatt minden lépése újra szem­besíti önmagával. Új életterében persze találkozik né­hány sorsfordító személyiséggel…

A főszereplővel azonosulva engedjük, hogy az ő sor­sának víziószerű eseményei szembesítsenek bennün­ket is az abszurd(nak tűnő) helyzetek megvilágosító hatásával, és a saját valóság(unk) szürrealitásával. Igazi beavatássá válik az a folyamat, ahogyan Mes­terével összehozza a sors és hozzá költözve, mellette dolgozhat a proszektúrán. Haladva a történetében, néhány állomás után már nem vagyunk benne biz­tosak, hogy mikor és hol is járunk… Közben egy ta­lányos Új Kísértés mellé sorsszerűen lép be a képbe Egykori Szerelme is. Mindegyik út másfelé terelné… Vagy mégsem a választásról szól a kihívás? A biza­lom és az önbizalom próbatételei, a személyes sors fölismerése és fölvállalása; a velük járó lelki útvesz­tők (kényszer) helyzetei ezek. Elakad vajon a kétségek bozótjában? Lehetnek ebből értékes változásokat mo­tiváló fölismerések? Spirituális személyiségfejlődés? Az út a cél: az Átlényegülés!

„… A kofferemre gömbölyödve már alig érzem a tes­tem… a jelent, a múltat, a jövőt… Időn kívüli ködös képek érzetei úsznak egymásba… Mintha valaki azt akarná, hogy ezen a vonagló sínhüllőn elringatódjam és valami más tudatállapottal ébredve érkezzem ezek­ből a köztes víziókból a Nagy Álomba! Egy új való­ságba, egy másik országba vagy egy másik világba…”

Egyre többen indulunk el az álmaink és a jelek után. És egyre többen múlatjuk tékozló napjainkat a min­dent halogató álomvilágunkban. És már egyre többen tudjuk azt is, hogy van élet a megszokott, belakott terünkön túl. Sőt az életen túl is. Azt tanítják, örök az életünk. De akkor miért van ez az élet, ez, amibe belehalunk? Egyáltalán meddig tart az Élet? E kér­dések mentén indulunk el a Főszereplővel kalandos, eseménydús és benső vívódásokkal teli önnevelő út­ján. A levélregény formában az olvasó a főszereplővel együtt tapasztalhat meg egy titokzatosnak tűnő, ám annál bensőségesebb másik világot.


Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 2100 forint

25% kedvezmény

2 325 Ft

Adatlap
Szerző: Erdélyi Lili Ada
Cím: A nap kapuja
Alcím: lélekregény
Kiadó: Fekete Sas Kiadó
Megjelenés éve: 2019
Formátum: A5
Oldalszám: 254
Kötészet: kartonált, füles, ragasztókötés
ISBN: 978-615-5568-76-3