Mallász Gitta

az angyal válaszol

Szerkesztette: Kardos Gyöngyi

Mikor úgy tűnik, hogy minden összeomlik, talán valami egészen új van születőben. Rajtunk múlik létrejötte. Megújulás csakis belülről indulhat.

Ezt élte meg Budapesten, a második világháború embertelensége közepette négy fiatal művész.

Hanna, Gitta, Lili és József nem tehetetlen áldozata a külső eseményeknek. Szomjasan keresik az igazat, az élet célját, az ember helyét és felelősségét. Váratlanul, fénnyel telített erő jelenlétét érzik, mely fokról fokra új távlatokat nyit előttük. Tizenhét hónapon át tart a tanítás, melyből 88 Beszélgetés maradt ránk, Mallász Gitta lejegyzésében. Ez a dokumentum az angyal válaszol címet kapta.

A könyv minden szava erőt és reményt ad. Felelősségünkre, emberi méltóságunkra és szabadságunkra ébreszt. Elűzi a félelmet, biztat, megújít, a lehet és a szabad felé küld.

Felegyenesít: „Égjetek, éljetek! Fénnyel teljetek! Ébredjetek, keljetek fel! Fényetek kell! Lényetek ég… Nem lehettek fáradtak, ha az Új-ban cselekedtek.”

Bár örök érvű, a tanítás katartikusan aktuális. A ma emberéhez szól, ébresztő útikalauzként, hogy modern világunk zaklatottságában EMBERRÉ nemesedjünk. Bárhol nyitjuk ki, a tömör gyökszavak zengése – mint az ősi ráolvasó rigmusok verses szövege – sejtjeink mélyéig hatol. Magas rezgésfokuk gyógyító erejű. Hanna, Gitta, Lili és József életéről kevés adat maradt ránk, sírhelyük sincs, ahová elzarándokolhatnánk. „Az öröm az Új Világ levegője” az a hely, ahol mindig találkozhatunk velük.

A könyv negyven éve bestseller, és immár huszonegy nyelven jelent meg szerte a nagyvilágban.

Kardos Gyöngyi Margit


Az angyal kötetek sorrendben:

Alap: az angyal válaszol

Magyarázó I.: az angyal válaszol – ahogy én megéltem

Magyarázó II.: az angyal válaszol – ugrás az ismeretlenbe

Magyarázó III.: az angyal válaszol – a szülők nélkül született gyermek  (ÚJ)

Magyarázó IV.: fordítás alatt


Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 3450 forint

25% kedvezmény

3 450 Ft

Adatlap
Szerző: Mallász Gitta
Cím: az angyal válaszol
Szerkesztő: Kardos Gyöngyi
Kiadó: Fekete Sas Kiadó
Megjelenés éve: 2005, 2010, 2019
Formátum: A5
Oldalszám: 480
Kötészet: kartonált, ragasztókötés
ISBN: 978-615-5568-86-2