Lukovszky Ilona

Bőrmívesség

Végre újra kapható Lukovszky Ilona: Bőrmívesség című régen várt alapműve.

Ez a könyv azoknak segíthet, akik kedvet éreznek magukban arra, hogy bőrből tarsolyt, pénz- és levéltárcát vagy táskát készítsenek.

Lukovszky Ilona könyve segít megfogalmazni a használati tárgyakkal szemben támasztott követelményeinket és segít abban is, hogy magunk olyan tárgyakat készíthessünk, amelyek igényeinknek a legjobban megfelelnek.

Az ember környezete tárgyak sokasága. Mozoghatunk köztük jó érzéssel, tudva, hogy értünk vannak, minket szolgálnak – de meg is keseríthetik mindennapjainkat. Csak az odafigyelve megteremtett tárgyak állhatják ki hűségünk próbáját, s alakíthatnak minket fogyasztókból használó gazdákká. Addig is a magunk ügyeskedte tárgyainkat igyekezzünk ezzel az igénnyel készíteni.

Közben – ha első kísérleteink még csak félsikert hoznának – gondoljunk arra, amit eleink mondtak: „a vargaságot se tanulni meg egy nap”!

Sikereink záloga lehet az is, hogy kit választunk tanítónak. Biztosíthatjuk az olvasót: Lukovszky Ilona könyvével jól választ!

A könyv széleskörű elméleti és gyakorlati anyagot tartalmaz, bőrműves termékek tervezéséhez, készítéséhez és javításához, ugyanakkor jól használható oktatási segédanyagként, szakoktatók és a szakmát tanulók számára is. Segédlet az anyagok, eszközök ismertetéséhez és műveleti eljárásokhoz.


Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 4200 forint

4 600 Ft

Adatlap
Szerző: Lukovszky Ilona
Cím: Bőrmívesség
Részletes tematika: 2. kiadás
Kiadó: Fekete Sas Kiadó
Megjelenés éve: 2009, 2020
Formátum: 240x330 mm
Oldalszám: 108
Kötészet: Kartonált, ragasztott
ISBN: 978-963-9680-44-9