Olvass bele
Szonja German

Caso bagatelle (e-könyv)

Szonja German eredetileg orvos végzettségű, kortárs magyar szerző. Fiatalkora nagy részét külföldön töltötte, 2010 óta orvos férjével boldogan él Budapesten, a titokzatos, festői Hegyvidéken. Nem lehet véletlen, hogy Szonja pont ezen a dimbes-dombos, mese- és románcszövésre ösztönző, cseppet sem unalmas tájon alkotta meg elbeszéléseit. A szatirikus hangvételű, olykor lírai, olykor finom iróniával átszőtt írások hétköznapi, ismerős szituációkat, korántsem tökéletes, mégis szerethető, esendő karaktereket állítanak elénk. Hozzánk hasonlóan legjobb tudásuk szerint, főpróba nélkül élik az életüket. Önazonosság, önámítás, hazugság, életközepi válság, felelősség és esztétikum időtlen témái ezúttal a jóléti társadalom közegében jelennek meg.

A modern élet kényelme, munkakörük kivételes szabadságfoka lehetőséget teremt a szereplőknek az élményfüggőségükből is fakadó unalomérzésük csillapítására. Az életvitelükre jellemző viszonylagos keretnélküliségben felszínre kerülnek belső konfliktusaik, fel nem dolgozott traumáik és legalapvetőbb szükségleteik is. A kötet, miközben minőségi szórakozást nyújt, észrevétlenül a sorok mögé vezet és elgondolkodtat.

Ki a nyertes, ki a vesztes? Hol az igazság? Van-e remény a személyiségfejlődésre? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ könnyed humorral és finom intellektussal a szerző.


Papír kiadás: https://feketesas.hu/konyv/caso-bagatelle/


FONTOS!

Egyszeri megvásárlás alkalmával, a vásárlástól számított 10 napon belül, maximálisan 2-szer lehetséges a megküldött e-könyv anyagának letöltése. Erre kérjük figyeljenek!

2 700 Ft

Adatlap
Szerző: Szonja German
Cím: Caso bagatelle (e-könyv)
Részletes tematika: elbeszélés, e-könyv
Kiadó: Fekete Sas Kiadó
Megjelenés éve: 2024
Formátum: ePub
Oldalszám: 152 oldal
Kötészet: nincs
ISBN: 978-615-6168-61-0