Mikola Péter

Életrevaló

A sorsdöntő pillanatok kommunikációja

Csinálj „étvágyat” önmagadhoz!

Hangold finomra, működtesd érezhetőségeid!

Vonzás nélkül nincs igazi, csak formális kapcsolat. A vonzás motiváció, a vonzás energia, a vonzás harmónia, a vonzás esély. A vonzás: spontán, tudattalanul kialakuló érzésreakció. József Attila egy olyan nőhöz írta az Ódát, a világirodalom egyik legszebb szerelmes versét, akit akkor látott először. Jelenlétünk minden emberi kapcsolódásunk előhangolója.

Megérzed egy érintésben, ölelésben, ha a vágy tüze lobban, de azt is, ha kihűlt, elvirágzott egy kapcsolat. Érzed, hogy valaki természetes, szeret önmaga lenni, vagy nem az, akinek mutatja magát. Érzed az elfogadást vagy az elutasítást. Vonz a belső szépség, vonzanak az élet- és emberszerető, együttműködő emberek, és inkább távolságot tartasz azoktól, akik valamiért frusztráltak, túlzottan dominánsak, vagy bármi más okból ellenszenvesek számodra.

Rólad is kommunikál, pletykál emberi minőséged, szavaid mögötti szándékod, ki nem mondott gondolatod. Érezhetőségeid felhangolják a veled kapcsolatba lépő embereket, történéseidet. Ajtót nyitnak a közeledéshez, együttműködésre késztetnek – vagy épp ellenkezőleg. Ezek a pillanatok sorsdöntőek lehetnek a párkapcsolatod, barátságaid alakulásában, befolyásolják szakmai előmeneteled és minden emberi kapcsolódásod. Csinálj étvágyat magadhoz! Ahogy az étel kívánatossá teheti magát látványával, illatával, úgy teszi kívánatossá érezhető jelenléted a kapcsolódást veled.

A könyvet olvasva esélyt kaphatsz arra, hogy átgondold, finomra hangold ezt a rezgést, érezhetőséged tudatalatti kommunikációját, ami nagyban befolyásolja, hogyan viszonyulnak hozzád mások – hétköznapi és sorsdöntő pillanatokban egyaránt.

Légy legjobb önmagad!


Vendégkönyv, így a kötet korlátozott mennyiségben elérhető.

3 500 Ft

Készleten

Adatlap
Szerző: Mikola Péter
Cím: Életrevaló
Alcím: A sorsdöntő pillanatok kommunikációja
Részletes tematika: önismeret, pszichológia
Kiadó: magánkiadás
Megjelenés éve: 2020
Formátum: A5
Oldalszám: 200 oldal
Kötészet: kartonált, ragasztókötés
ISBN: 978-615-0102-68-9