Pataki János

Erdély kincsei – 2. kiadás

Barangolás csodás tájakon

Kedves Erdélyi Turista!

Megjelent a népszerű útikönyv második, javított kiadása a Fekete Sas Könyvkiadó gondozásában!

A kötet csaknem 800 csodás kép segítségével kalauzolja végig az olvasót Erdély kincsein, az ismert nagyvárosok, nevezetességek mellett felkutatva az eldugott természeti látnivalókat, kulturális örökségeket is. Így, egy kötetben még senki sem mutatta be Erdélyt a maga teljességében.

Vajon hányan tudják, hogy itt található a világ második legnagyobb jégbarlangja? Vagy a cseppkőképződményeiről méltán világhírű Medve-barlang, melyben tízezer éve kihalt barlangi medvék csontjai találhatók? Mesés túraútvonalak százai hívogatják az ide látogatókat szurdokokkal, vízeséssekkel, hegyóriásokkal, lélegzetelállító természeti csodákkal… De azok sem csalódnak, akik inkább az épített környezet szépségeire kíváncsiak, hiszen a történelmi várak, templomok, utcácskák páratlan élményt nyújtanak. Mindezek leírása gondos útmutatással, hasznos tippekkel együtt megtalálható Pataki János minden fontos részletre kiterjedő, mégis közvetlen hangvételű útikönyvében, helyi legendákkal, érdekességekkel fűszerezve.

E hiánypótló, pazar útikönyvet olvasva joggal támadhat olyan érzésünk: eddig miért is nem látogattunk el e karnyújtásnyira lévő, mégis oly sok titkot, csodát rejtő Erdélybe? Az ember legszívesebben fogná a hátizsákját, és már holnap útra kelne!

A Fekete Sas Kiadó új kötete az utazás megtervezéséhez, a felkészüléshez is nélkülözhetetlen, de a barangolás későbbi felidézéséhez is remek segítség lehet. Kezdő és „visszaeső” erdélyi turistáknak egyaránt ajánlom!

Keljen útra holnap!

 


 


FacebookA kiadó weboldalaSzórólapPlakátIsmerőstől hallottam


20% kedvezmény

6 990 Ft 5 590 Ft

Adatlap
Szerző: Pataki János
Cím: Erdély kincsei – 2. kiadás
Alcím: Barangolás csodás tájakon
Kiadó: Fekete Sas Kiadó
Megjelenés éve: 2019
Formátum: B5
Oldalszám: 448
Kötészet: kartonált, ragasztókötött
ISBN: 978-615-5568-70-1