Fazakas István (szerkesztő) – Székely Sz. Magdolna

Komilfó

Szokásos furcsaságok a társasági életből

Könyvünk címe, Komilfó, a „comme il faut” francia kifejezés honosításával teremtett szó, melynek jelentése: ahogy illik.

A boldog békeidők viselkedési szokásaiból – ma már sokszor úgy érezzük, viselkedési furcsaságaiból – szemezgettük ezt a kis gyűjteményt, csak csippentgetve a századforduló idején még a témában nagy számban elérhető kiadványokból. Célunk nem egy teljes „jómodorkönyv” vagy illemtankönyv közreadása, inkább csak ízelítő, mely lehetőséget nyújt egy időben egyre távolodó múlt hétköznapjainak elképzelésére.

A beszélgetésminták, a levelezésminták segítenek a kapcsolatteremtésben általában is, de főleg a nemek közti érintkezésben, a szerelemben. Mert mi is lehetne más itt is a legfőbb téma? Számos megmosolyogtató és számos megszívlelendő tanácsot olvashatunk, beleélhetjük magunkat régvolt és mégis oly ismerős helyzetekbe, szituációkba.

Kötetecskénket „A szerelem titkos nyelvén” fejezettel zárjuk, a borító hátoldalán pedig a legtitkosabbat, a lábnyelvet tárjuk éppen a legnagyobb nyilvánosság elé. S hogy ez komilfó-e? Az eddigiek alapján döntse el a kedves olvasó.


Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 2100 forint

25% kedvezmény

2 325 Ft

Adatlap
Szerző: Fazakas István (szerkesztő) – Székely Sz. Magdolna
Cím: Komilfó
Alcím: Szokásos furcsaságok a társasági életből
Kiadó: Fekete Sas Kiadó
Megjelenés éve: 2017
Formátum: A5
Oldalszám: 232 oldal
Kötészet: Kartonált, ragasztott
ISBN: 978-615-5568-32-9