Babos Eszter

Molly és Milo, a szeleburdi manók I.

A trollok titka

Molly és Milo, a szeleburdi manók pont olyanok, mint két kis gyermek. Jót akarnak, mégis balul sikerül minden. Egyik kalandból a másikba keverednek, miközben alig haladnak feladataikkal. Jószándékúak, de a körülmények – no meg persze tudatlanságuk, kíváncsiságuk és szertelenségük – újra és újra megtréfálják őket… De melyik gyermek nem kíváncsi? Ugye, ismerős a helyzet?

Saját gyermekeim ihlették Molly és Milo kalandjait, akik szintén rengeteg ötlettől vezérelve indulnak neki egy-egy rájuk szabott feladat megoldásának. Az út, amelyet ilyenkor bejárnak, közel sem mentes az akadályoktól, és sok tanulságot rejt.

A két kis manó történeteiből mi felnőttek is sokat tanulhatunk, és talán megértőbbek leszünk gyermekeinkhez a következő kalandjaik után.

Molly és Milo útja során kiderül, mi történik, ha nem figyelnek eléggé Ludvig mester varázstan óráján, miért is veszélyes megzavarni a bagolygyűlést, és hogy a trollok nem is olyan veszélyesek, ahogy gondolták. Kitartásuknak és szerencséjüknek köszönhetően a harmatcseppet is megtalálják, amellyel életben tudják tartani az utolsó homoktövist.

 

A sorozat második, már megjelent kötete: A lidércek nyomában

Készülőben a sorozat harmadik kötete: Molly és Milo havas kalandjai

A sorozat első része bábelőadásként is megrendelhető a Babos Bábos Társulattól. (www.babostarsulat.hu)

 

Korlátozott példányszámban kapható!

25% kedvezmény

1 950 Ft 1 463 Ft

10 készleten

Adatlap
Szerző: Babos Eszter
Cím: Molly és Milo, a szeleburdi manók I.
Alcím: A trollok titka
Kiadó: Katica Könyv Műhely
Megjelenés éve: 2017
Formátum: 204x163 mm
Oldalszám: 48
Kötészet: Keménytáblás
ISBN: 9786155697050