Ünnepi Adventi Vásár a Fekete Sas Kiadóban

Ünnepi Adventi Vásár a Fekete Sas Kiadóban december 4–10. között, nagy kedvezményekkel és meglepetésekkel várjuk önöket.

Szeretnénk megköszönni olvasóink egész éves bizalmát, így a december 4–10. között beérkező megrendelések esetén, személyes átvételkor 50% kedvezményt adunk. Az 50%-os kedvezmény az irodában, átvételkor kerül levonásra, nem a kosárban!

Azokra is gondoltunk, akik nem tudják személyesen átvenni rendelésüket, ők a weboldali 20-25%-os kedvezményhez további 10%-os kupont kapnak, és ingyenes kiszállítást biztosítunk az ország egész területén Foxpost csomagautomatába vagy Paketa csomagpontra.*

Kuponkód: SASADVENT

Továbbá 10.000 forint feletti személyes vásárlás esetén választható Füst Milán-bögrét adunk ajándékba a készlet erejéig.

A Fodor Ákos vagy Pataki János kötetet vásárlóknak pedig négyszínű ajándéktollal is kedveskedünk.

December 4-8. között hosszított nyitvatartással várjuk vásárlóinkat 10-18 óráig a 1136 Budapest, Pannónia utca 14. 3. emelet 4.-ben (17-es kapucsengő).

Szépirodalom, művészettörténet, építészet, utazás és sok minden más a Fekete Sas Kiadónál!

Teljes kínálatunk: https://feketesas.hu/

*A kedvezmények a vendég köteteinkre és ritkaságainkra nem vonatkoznak.

Fontos, hogy a kedvezmények a december 4-10-e közötti megrendelésekre vonatkoznak, és legkésőbb december 22-éig át kell venni személyes átvétel esetén!